Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Nick Vujicic, Ζωή χωρίς άκρα.


Σ'αυτό μου το ποστ θέλω να γνωρίσω σε όσους δεν τον γνωρίζουν τον Nick Vujicic. Έναν άνθρωπο που γεννήθηκε χωρίς άκρα και είναι ευτυχισμένος. Ο Nick Vujicic μας διδάσκει τη σημασία του να αντικρίζουμε τη ζωή με χαμόγελο, να εστιάζουμε στα σημαντικά πράγματα και να είμαστε ευγνώνονες με αυτά που η ζωή φέρνει στον δρόμο μας... Είναι έμπνευση για όλους μας. Δεν μπορείς πάντα να ελέγξεις το τι συμβαίνει στη ζωή σου. Μπορείς όμως να ελέγξεις το πώς εσύ θα το δεχτείς, σε ποιό βαθμό θα το αφήσεις να σε επηρεάσει ή πώς θα αντιδράσεις απέναντι σε αυτό. Είναι πάντα στο χέρι μας να επιλέξουμε να αντιδράσουμε με αισιοδοξία, αξιοπρέπεια και θετικότητα, γνωρίζοντας ότι όλοι μπορούν να διαχειριστούν τα εύκολα, όμως τα δύσκολα είναι αυτά που δείχνουν από τι "μέταλλο" είμαστε φτιαγμένοι. Πάντα πρέπει να προσπαθούμε για ότι θέλουμε. Ποτέ δε σταματάμε να αγωνιζόμαστε. Ακόμα κι αν αποτύχουμε 100 φορές. Μερικές φορές η ζωή δεν μας τα φέρνει όπως περιμένουμε. Χρειάζεται κι άλλη προσπάθεια. Κάποιοι αχάριστοι παραπονιούνται για μικρά πράγματα που τους λείπουν και ξεχνάνε πόσα αγαθά έχουν. Ξεχνάμε ότι είμαστε τυχεροί και μόνο που έχουμε υγεία. Δεν εκτιμάμε αυτά που έχουμε και πάντα ζητάμε παραπάνω.

4 σχόλια:

  1. Lady Med με το ζορι προσπαθεις να μας κανεις να κλαψουμε. Μπες στο δικο μου Blog και συνεχεια θα γελας. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα θα κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Ε κακομοίρη άνθρωπε», είπε δυνατά, «μπορείς να μετακινήσεις βουνά, να κάμεις θάματα, κι εσύ βουλιάζεις στην κοπριά, στην τεμπελιά και στην απιστία! Θεό έχεις μέσα σου, Θεό κουβαλάς και δεν το ξέρεις -το μαθαίνεις μονάχα την ώρα που πεθαίνεις, μα ‘ναι πολύ αργά. Ας ανασκουμπωθούμε εμείς που το ξέρουμε, ας σύρουμε μπορεί να μας ακούσουν!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι ανώνυμοι να επιλέγουν το Όνομα/Διεύθυνση URL και μπορούν να αφήνουν κενό το δεύτερο πεδίο