Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Test Φιλίας

"Αν έχεις τύχη διάβαινε", λέει η γνωστή παροιμία αλλά εύλογα θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε πως "αν έχεις φίλες διάβαινε". Γιατί οι κολλητές σου θα είναι εκεί και στα καλά και στα άσχημα.
Φυσικά, κάθε κολλητή έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και την δική της χρησιμότητα στη ζωή σου και υπάρχουν κάποιοι τύποι κοριτσιών που αξίζει να περιλάβεις στην καθημερινότητά σου.





1. Η Μις Υπεύθυνη:
Η κολλητή αυτή είναι πραγματικά το κορίτσι που μπορείς να στηριχθείς επάνω του. Διαθέτει επιχειρήματα και λογικές εξηγήσεις για κάθε της συμβουλή
και μοιάζει με φύλακα άγγελο στο πλευρό σου. Πιθανότατα παρθένος στο ζώδιο, η κολλητή αυτή θα δώσει τη λύση σε προβλήματα καριέρας, σχέσεων και γενικά σε ζητήματα που έχουν σημασία.
Μπορεί να μην είναι η πρώτη σου επιλογή για να παρακολουθήσεις μια συναυλία ή να πας στα μπουζούκια, αλλά η η Μις Υπεύθυνη θα σε ξελασπώσει στα δύσκολα.
Αγαπημένη της εκνευριστική ατάκα: "Κατά την αποψή μου και όπως προστάζει η λογική"!

2. Η διάδοχος της Σαμάνθα Τζόουνς:
Αυτή είναι μια από τις αγαπημένες σου κολλητές. Σεξουαλικά απελευθερωμένη, η φίλη αυτή μυήθηκε στον έρωτα πριν απ' όλες τις υπόλοιπες και οι εμπειρίες και γνώσεις τις στο αντικείμενο σε βγάζουν ασπροπρόσωπη σε κάθε δυσκολία επί του κρεβατιού. Το κορίτσι αυτό έχει φλερτάρει, έχει βγει ραντεβού και έχει κοιμηθεί με μια πλειάδα αντρών και σίγουρα διαθέτει και μπορεί να σου συστήσει τον καλύτερο γυναικολόγο.
Θα την θαυμάσεις για τις χιλιάδες κατακτήσεις της αλλά θα τρομάξεις από τον τρόπο που προσεγγίζει ακόμα και τον τωρινό αγαπημένο σου. Κράτησε την προσωπική σου ζωή σε απόσταση από την κολλητή- ξελογιάστρα και χρησιμοποίησε τις γνώσεις της στο παιχνίδι του έρωτα προς όφελός σου.
Αγαπημένη της εκνευριστική ατάκα: "Ποιόν, αυτόν; Τον έχω πάρει ήδη".

3. Αυτή που χάνεται:
Tην αγαπάς και την λατρεύεις αυτή την κολλητή αλλά η επικοινωνία μαζί της μπορεί κι να σε τρελάνει. Είτε είναι εργασιομανής γυναίκα καριέρας, είτε καλλιτέχνης που τρέχει σε γυρίσματα και πρόβες, η κοπέλα αυτή χάνεται διαρκώς.
Η φιλία μαζί της και η διατήρησή της είναι για εσένα μια περιπέτεια που δεν πρέπει να χάσεις. Θες να της στείλεις μηνύματα στο κινητό, θες να την πάρεις χιλιάδες φορές στο σταθερό, θες να της στείλεις mail ή σήματα καπνού, κάποια στιγμή θα σε βρει η κολλητή αυτή και θα σε αποζημιώσει για το διάστημα που έλειψε.
Απόφυγε να κλείνεις εισιτήρια για διακοπές με το κορίτσι αυτό που μπορεί να μην εμφανιστεί ποτέ την ώρα αναχώρησης του καραβιού. Μην βιαστείς να την βγάλεις από τη ζωή σου αλλά αποδέξου την με την ιδιαιτερότητά της. Άλλωστε, η κολλητή αυτή διαθέτει και τα καλύτερα κονέ και γνωριμίες.
Αγαπημένη της εκνευριστική ατάκα: "Φτάνω σε 5 λεπτά"...και δεν εμφανίζεται ποτέ.

4. Αυτή που έχει άποψη για όλα:
Αυτή η κολλητή πάντα έχει κάτι να σου πει. Ξεροκέφαλη αλλά πολυμήχανη, η φίλη αυτή θα μπορούσε να μιλά για ώρες χωρίς να σωπάσει. Πολλές φορές το κορίτσι αυτό γίνεται επικριτικό αλλά συνήθως το κάνει από καλοσύνη γιατί βλέπει τον κίνδυνο και προσπαθεί να σε προφυλάξει.
Μπορεί να μην συμφωνείς με όσα υποστηρίζει η κολλητή αυτή αλλά πάντα θα έχει μια τεκμηριωμένη άποψη για ό,τι σε απασχολεί. Και φυσικά θα διαθέσει τον ώμο της για να κλάψεις εφόσον χρειαστεί.
Αγαπημένη της εκνευριστική ατάκα: "Στο χα πει και δεν με άκουσες"

5. Το αστείο κορίτσι:
Όταν νιώθεις πως θα πέσει το ταβάνι να σε πλακώσει, όταν θέλεις να σκάσει λίγο το χειλάκι σου, όταν δεν υπάρχει από πουθενά γύρω φως, η κολλητή κωμικός θα σου φτιάξει σίγουρα τη διάθεση. Το κορίτσι αυτό είναι σκέτο πανηγύρι, μια ορχήστρα από μόνο της και πολλές φορές αποτελεί την ψυχή της παρέας.
Η θετική ενέργεια της φίλης αυτής είναι το κάτι άλλο και αρκεί για να ανεβάσει την πεσμένη στα τάρταρα διάθεσή σου. Όταν θέλεις να γελάσεις με την καρδιά σου ή να διασκεδάσεις σε κάποια έξοδο, πάρε ένα τηλέφωνο το κορίτσι αυτό.
Αγαπημένη της εκνευριστική ατάκα: "Μην σκας βρε χαζό!Χιχιχιχ!"

6. Εκείνη που δε μένει μόνη της ποτέ:
Κάποιες φορές εύχεσαι να ήσουν σαν αυτή την κολλητή. Όσο καιρό την γνωρίζεις, η φίλη αυτή δεν έχει μείνει σχεδόν ποτέ χωρίς αγόρι. Οι εργένικες στιγμές της μετρούν μερικές ημέρες μόνο και πριν χωρίσεις τον προηγούμενο, πάντα έχει βρει την επόμενη σχέση. Το κορίτσι αυτό ρίχνει τους άντρες σαν τις μύγες και ταυτόχρονα ξέρει καλά πως να τους ικανοποιεί σε όλα τα επίπεδα για να μην την αφήνουν. Το σίγουρο είναι πως η κολλητή αυτή ξέρει τι θέλει, τι αξίζει και πως θα το πάρει.
Η φίλη αυτή μπορεί να σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές περί σχέσεων και φυσικά για το πως να σαγηνεύσεις τ' αρσενικά. Η αυτοπεποίθηση και οι τρόποι να την αυξήσεις, είναι εγγυημένη στο πλευρό της κολλητής αυτής.
Αγαπημένη της εκνευριστική ατάκα: "Πάλι σε χώρισε ο Τάδε";

7. Η κολλητή του "όπου γάμος και χαρά":
Όταν οι υπόλοιπες κολλητές προτιμούν να μείνουν σπίτι, η φίλη αυτή πάντα έχει όρεξη για ξενύχτι και τσάρκα. Μπορεί να τρέχει χωρίς σταματημό από πάρτυ σε πάρτυ ενώ πάντα έχει λίγο χρόνο για εκδρομές, ταξίδια και κοσμικές εκδηλώσεις.
Το θετικό με την κολλητή αυτή είναι πως μέσα από τη δραστήρια κοινωνική της ζωή γνωρίζει τους πάντες και μπορεί να εξασφαλίσει την είσοδό σου σε όποιο μαγαζί επιθυμείς.
Αγαπημένη της εκνευριστική ατάκα: "πάλι στο σπίτι θα κλειστούμε"; (μετά από 10 ημέρες στη Μύκονο με συνεχή ξενύχτια).

8. Η κολλητή της κλάψας:
Σίγουρα δεν μπορείς να σκεφτείς το λόγο που θα πρέπει να έχεις στη ζωή σου μια φίλη παραπονιάρα και κλαψιάρα που της φταίνε όλα, διαμαρτύρεται για τα πάντα και δεν μπορεί να βρει τίποτα θετικό στη ζωή της.
Κι όμως, μαθημένη στην κλάψα όπως είναι η φίλη αυτή, μπορεί να βάλει τον ώμο της για να κλάψεις κάθε φορά που τα βάρη, τα προβλήματα και τα άγχη της καθημερινότητας σε κατακλύζουν. Μην την θυμάσαι την καψερή μόνο όταν έχεις κάποιο πρόβλημα. Κάνε την καρδιά σου πέτρα και πιες κι ένα καφεδάκι μαζί της κάθε τόσο.
Αγαπημένη της εκνευριστική ατάκα: "Γιατί σε μένα, γιατί";

9. Η κολλητή για τα ψώνια:
Η κολλητή αυτή διαθέτει στυλ και γούστο και γνωρίζει απ' έξω όλες τις τάσεις της μόδας. Η ντουλάπα της είναι πλούσια και τα ζευγάρια παπούτσια της θα μπορούσαν να φτάσουν σε αριθμό εκείνα της Κάρι Μπράτσο. Η φίλη αυτή είναι χρήσιμη γιατί εκτός από τα τέλεια δώρα που σου κάνει σε γιορτές και γενέθλια, θα έχεις πλήρη πρόσβαση στην ντουλάπα της και την καλύτερη παρέα για μια βόλτα στα μαγαζιά. Άσε που οι εκπτωτικές κάρτες που διαθέτει στα καλύτερα πολυκαταστήματα, θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.
Αγαπημένη της εκνευριστική ατάκα: "Να σου δείξω τι αγόρασα πάλι".

10. Η κολλημένη με την τεχνολογία:
Μπορεί να μην είναι η καλύτερη παρέα για τα πάρτυ, μπορεί να μην έχει το τέλειο γούστο για να σε συνοδέψει στα ψώνια, μπορεί να έχει κάνει μια σχέση στη ζωή της όλη κι όλη, όμως η φίλη αυτή ξέρει όσα χρειάζεσαι για αποκτήσεις τη δική σου σελίδα στο Facebook, να συνδεθείς στο Ίντερνετ, να κάνεις αγορές μέσω διαδικτύου ενώ πάντα στέλνει τα καλύτερα και πιο αστεία mail!
Αγαπημένη της εκνευριστική ατάκα: "άσε με τρέχω, ο ο ρούτερ μου δεν συγχρονίζει".

11. Η πιο νοικοκυρά:
Κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού. Μαγειρεύει, καθαρίζει, απολυμαίνει. Η ντουλάπα της είναι ταξινομημένη κατά χρώματα. Ξέρει πως βγαίνει κάθε λεκές.
Αγαπημένη ατάκα: “Σήμερα έχω γενική.”

(12.) Η πιο γαμάτη:
Σαν την Κων.
Αγαπημένη ατάκα: “Γειάαααα...”

12. Η φίλη Barbie:
Ασχολείται συνέχεια με νύχια, αποτρίχωση, μακιγιάζ, μαλλιά, κτλ. Βλέπει next top model φανατικά και κάθεται σταυροπόδι.
Αγαπημένη ατάκα: “Όχι σήμερα, έχω να κάνω ρίζα.”

13. Το πιο ψώνιο:
Έχει την ιδέα ότι όλοι της την πέφτουν. Τρελή αυτποπεποίθηση. Αυτό το κορίτσι έχει όλο το νησί ένα βότσαλο στα πόδια της.
Αγαπημένη ατάκα: “Πάλι κούκλα είμαι.”

14. Η πολυλογού:
Όλο μιλάει. Όχι να γίνεται σπαστικιά, αλλά ξέρεις ότι πάντα έχεις κάτι να πεις μ' αυτό το άτομο. Την λατρεύεις γιαυτό.
Αγαπημένη ατάκα: “Bla bla bla..”

15. Η πιο cool:
Άνετη σε όλα. Ό,τι κι αν της πεις ξέρεις ότι δεν θα τσιτωθεί και δε θα αντιδράσει. Κλασική θεσσαλονικιά. Πίνει φραπέ και κοιτάει τον Λευκό.
Αγαπημένη ατάκα: “Σιγά ρε! No prob.”

16. Γενικές γνώσεις:
Ξέρει τα πάντα. Νικάει στο Trivial. Πρωτεύουσες, νομούς, ονόματα, ζώα, φυτά, πράματα, χρώματα, επαγγέλματα. Βλέπει ντοκιμαντέρ και ειδήσεις.
Αγαπημένη ατάκα: “Νομός Ευρυτανίας. Πρωτεύουσα?”.

17. Η πιο stylάτη:
Κάνει τις πιο γαμάτες αγορές. Σου αρέσουν τα ρούχα της και ο τρόπος που συνδυάζει τα πάντα. Ό,τι φοράει γίνεται μόδα σα την Hannah Montana.
Αγαπημένη ατάκα: “Δεν είναι του στυλ μου”.

18. Η φίλη σπιτόγατα:
Πολλές φορές ακυρώνει έξοδο γιατί έχει καλό πρόγραμμα η τηλεόραση ή δεν έχει τι να βάλει ή έχει άλλες δουλειές του σπιτιού.
Αγαπημένη ατάκα: “Σήμερα δεν έχω όρεξη να βγώ.”

19. Η πιο δημιουργική:
Από σκουπίδια μπορεί να σου κάνει απίστευτα πράγματα και να τρίβεις τα μάτια σου. Όλη την ώρα φτιάχνει κατασκευές. Βλέπει Bob Ross, art attack και ουράνιο τόξο. Τα origami της είναι όλα απίστευτα.
Αγαπημένη ατάκα: “Φτιαξ' το μόνος σου!”

20. Η πιο γκρινιάρα:
Πάντα κάτι την χαλάει και έχει μικρά παραπονάκια για διάφορα πράγματα.
Αγαπημένη ατάκα: “Έλα ρε...”

21. Η cineφίλη και μουσικόφιλη φίλη:
Βλέπει συνέχεια Mega Star, και Cinemania να ενημερώνεται. Ξέρει όλες τις ταινίες και όλη τη μουσική, είναι dj παντού και οργανώνει βραδιές ταινιών.
Αγαπημένη ατάκα: “Κατεβάζω αρχεία mp3.

22. Η φίλη της υπερβολής:
Το τόσο το κάνει τΟοοοοσο. Σου εξηγεί μια κατάσταση και βάζει σάλτσες στα πάντα. Θέλοντας να σε κάνει να ενθουσιαστείς αυτή η φίλη ποτέ δε λέει ειλικρινή αλήθεια παρά φαντασμαγορικές μυθοπλασίες.
Αγαπημένη ατάκα: “Σήμερα έφαγα Άπειρα!”.

23. Η εξωγήινη φίλη:
Όταν σου μιλάει αυτή η φίλη πραγματικά απορείς τι συμβαίνει μέσα στο κεφάλι της. Δεν μπορείς να καταλάβεις τον τρόπο που σκέφτεται και εκφράζεται. Συνέχεια εκτός τόπου και χρόνου. Κάθε φορά που λέει μια ιστορία όλη την κοιτάνε λες και ήρθε από άλλο πλανήτη και λένε WTF??
Αγαπημένη ατάκα: “Γιατί δε μας κερνάνε κρουασάν στα ταξί?”.

24. Η φίλη sexbomb:
Τη βλέπεις συνέχεια να φοράει κολάν με στρίνγκ και ντεκολτέ μπλουζάκια, στην παραλία κάνει topless και προκαλεί όλο το facebook με τις πρόστυχες στάσεις που παίρνει σε φωτογραφίες. Εκπέμπει σεξουαλικότητα που τη θαυμάζουν άντρες και γυναίκες. Η ματιά της ανάβει φωτιές, τα χείλη της ξετρελαίνουν και ο τρόπος που μιλάει σε βάζει σε πειρασμούς. Θες να την κολλήσεις στον τοίχο, πει την οικοδέσποινα οικοδεσπότισσα.
Αγαπημένη ατάκα: “Μ' αρέσει να 'μαι σέξι, να σε τρελαίνω!”

25. Η αόρατη φίλη!
Η φίλη αυτή είναι η πιο σημαντική απ’ όλες και ας μη τη βλέπεις. Ένα ασήμαντο μυρμηγκάκι, ταπεινό χαμομηλάκι σαν τη Ματίνα Μανταρινάκη περνάει από μπροστά σου και δεν της δίνεις σημασία. Παρ’ όλα αυτά είναι εκεί μπροστά σου σε ό,τι χρειάζεσαι.
Αγαπημένη ατάκα: ……

26. Η φίλη ‘Μαμά’
Προστατευτική πάντα και συμπονετική η φίλη αυτή σου μαγειρεύει, σου αγοράζει προφυλακτικά, σου δίνει συμβουλές χωρίς να ζητήσεις, δε σ’ αφήνει να καπνίσεις, σε βοηθάει χωρίς αντάλλαγμα και φλερτάρει με τον μπαμπά σου.
Αγαπημένη ατάκα: ‘Ντύσου καλά, έχει κρύο’

27. Η φίλη που βαριέται
Κάθεται σπίτι επειδή βαριέται να κουνηθεί. Τα θέλει όλα στα πόδια της, μη τυχόν και κουραστεί. Σπίτι της κοιτάει τον καθρέπτη και μιλάει μόνη της, αντί να βγεί έξω στη ζωή. Αν βγει θα βγει σίγουρη ότι κάποιος θα τη γυρίσει και ότι θα περάσει τέλεια.
Αγαπημένη ατάκα:Μπααα βαριέμαι’

28. Η οξύθυμη φίλη
Με το παραμικρό θυμώνει. Μικρά πράγματα την πειράζουν και αρπάζεται εύκολα. Διαφωνεί με την κάθε σου κίνηση και το εκφράζει πολύ έντονα. Θυμώνει και ξεσπάει σε ουρλιαχτά και καμιά φορά σε σωματική βία.
Αγαπημένη ατάκα: “Κόψε τώρα, νευρίασα”

29. Η φαγανή φίλη
Τρώει τα πάντα χωρίς αναστολές. Όταν πεινάει φροντίστε όλοι να είστε ένα βήμα/μέτρο μακριά. Ακόμα και αν έχει χορτάσει δε λέει όχι σε δεύτερο πιάτο. Της αρέσει να μαγειρεύει και έχει πάντα στο δωμάτιό της σνάξ και γλυκά.
Αγαπημένη ατάκα: ‘Πεινάωωωω…’

(30.) Η επαγγελματίας χορεύτρια μπαλέτου που παίζει σκάκι και διαβάζει χημεία
Σαν την Ισμήνη.
Αγαπημένη ατάκα: “Σε δύο μέρες πάω κατασκήνωση’

30. Η ατρόμητη
Ό,τι αποστολή και να έχει την φέρνει εις πέρας. Στο σπίτι της θα βρεις φωτογραφίες από ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Τα αγαπημένα της σπορ είναι bunjee jumping, flying fox, safari. Δε φοβάται να μιλήσει και να ορθώσει το ανάστημά της σε κανέναν και δίπλα της δε φοβάσαι ούτε και εσύ. Ζει τη ζωή σαν περιπέτεια.
Αγαπημένη ατάκα: “Cap ou pas cap


Πηγή:Εώς το 10 womenonly και η συνέχεια δική μας..

16 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. πάτα εκεί που λέει διαβάστε περισσότερα να το δεις.

      Διαγραφή
    2. Για να έκανα σχόλιο σημαίνει πως τα διάβασα τα περισσότερα. Το τεστ δεν βλέπω που είναι. Μόνο κατηγορίες φιλενάδων.

      Διαγραφή
    3. Ανάλογα με την περιγραφή της κατηγορίας, "τεστάρεις" που ανήκει η κάθε φίλη σου. Έτσι το εκλαμβάνω το 'test' φιλίας.

      Διαγραφή
    4. Με την ίδια λογική είναι και ερωτηματολόγιο τότε. Ρωτάς στον εαυτό σου: Είμαι τέτοια φίλη; Ναι. Τέτοια είμαι; Όχι.
      Είναι και τεστ γνώσεων: Ήξερα ότι υπάρχει τέτοια φίλη; Όχι.
      Αυτό δεν λέγεται Test Φιλίας.

      Διαγραφή
    5. Κάποιοι προσέχουν το περιτύλιγμα κ όχι την ουσία...

      Διαγραφή
  2. λατρεμενοοοοοοο!!! αν δεν κανω λαθος προστεθηκαν καινουριες κατηγοριες..πρεπει να το το συμπληρωσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ,οι ίδιες είναι αλλά πέρασε ένας χρόνος και κάτι και τις ξέχασες..

      Διαγραφή
    2. re maraki...thelw na klaiw otan ta thumamai..ap ta gelia alla kai giati mou leipete poluuu..
      poso asteio itan to test otan to kaname thumassi?ston kanape mou k pairname til tin katerina k ti vivi........reee afou exoume oles tis filess...mariaaaaaaaa :-)
      mou leipete k me sugkinei polu na ta diavazw auta k na thumamai palies stigmes agapimenes... k palies pemptes k oles tis treles mas...k to guro kremasmeno sto laimo sou...:-)

      Διαγραφή
    3. Αχ ισμηνάκι..θυμαμαι ναι.. αλλα μας λειπει η κολλητη της κλαψας και αλλη μια που ειχαμε συμπεριλαβει τοτε και δενε ειναι αλλο μελος..

      Διαγραφή
    4. και εμενα μου λειπετε κ ας μην ειμαι γερμανια:(... υποθετω med αναφερεσαι στην φιλη που βαριεται και δεν ειναι αλλο μελος.....

      Διαγραφή
    5. οχι στη φιλη σπιτογατα και σινεφιλ αναφερομαι..και μενα μου λειπετε .. :(

      Διαγραφή
    6. polla melia koritsia ti ginetai??? gunaikes..

      Διαγραφή
  3. popoooo k ola auta eimaste emeis? auth p kanei riza poia einai?de 8elw mono dakrua koritsia..mono me adiavroxh maskara..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. νομιζω μου ταιριαζει πολυ το 12 κ το 17. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι ανώνυμοι να επιλέγουν το Όνομα/Διεύθυνση URL και μπορούν να αφήνουν κενό το δεύτερο πεδίο